Laat uw afzuiginstallatie gratis controleren!

Gratis controle van uw afzuiginstallatie!

Werkt u in een branche waarbij het verwerken van producten kan leiden tot de verspreiding van schadelijke deeltjes in de lucht? Dan is een hoogwaardige afzuiginstallatie van cruciaal belang. Deze installatie voorkomt niet alleen potentiële brand- en explosierisico’s, maar zorgt ook voor een gezondere werkomgeving.

Bij Holtrop & Jansma leveren we afzuig- en filterinstallaties die volledig voldoen aan alle wettelijke eisen en voorschriften op het gebied van veiligheid en milieu.

Desondanks is het van groot belang om periodiek uw installatie te controleren. Wellicht is er in de loop der tijd het één en ander gewijzigd in het productieproces, zijn er machines bij gekomen of verplaatst? Daarnaast kan energiebesparing tegenwoordig ook een rol spelen. Al met al voldoende redenen om uw installatie weer eens tegen het licht te houden.

Profiteer van de kosteloze inspectie!

Tijdelijk biedt Holtrop & Jansma u de kans om kosteloos een inspectie te laten uitvoeren op uw afzuig- en filterinstallatie. Onze experts brengen de luchthuishouding in kaart en evalueren de mogelijkheden om stofproblemen te verminderen. We komen persoonlijk langs om te verifiëren of uw installatie nog steeds optimaal, veilig en betrouwbaar functioneert. Een geruststellende gedachte.

Uitgebreide expertise

Of uw behoeften nu groot, klein, lokaal of internationaal zijn, wij bieden ondersteuning op het gebied van afzuig- en filtertechniek voor iedereen. Dus, bent u op zoek bent naar complete oplossingen, optimalisatie van huidige processen, reserveonderdelen of losse componenten, aarzel niet om contact op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen met onze uitgebreide oplossingen en services.


Reserveer de gratis inspectie.

Deze actie ‘gratis inspectie’ loopt tot en met 30 november 2023!