Holtrop & Jansma aanwezig op Techniek Tastbaar

Dit jaar wordt voor de 2e keer Techniek Tastbaar in Dokkum georganiseerd! Durf jij te kiezen voor techniek? Op vrijdag 2 juni kun je van 10.00 tot 18.00 uur rondlopen in de vmbo-VAKschool van het Dockinga College in Dokkum.

Techniek is overal het begint al bij de boer op het land tot aan het karretje waar jij je boodschappen in legt. Maar denk ook aan oplossingen voor klimaatproblemen of slimme programma’s die artsen helpen sneller diagnoses te stellen. Techniek is overal en het zit ook in jou! Ontdek de wereld van techniek zelf door Virtual-Reality of ga aan de slag met je handen en bouw een muurtje of knutsel iets van hout of metaal.

Jongeren van 10 t/m 14 jaar kunnen deze dag in Dokkum de 7 werelden van techniek verkennen. Lokale en regionale technische bedrijven laten zien hoe divers techniek en technologie is. Door informatie en allerlei doe-activiteiten gaan jongeren ontdekken welke wereld bij hun toekomst past!

Kom vrijdag 2 juni naar Techniek Tastbaar

Benieuwd of techniek iets voor jou is en woon je in de buurt van Dokkum? Beleef het zelf en kom langs en neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee! De entree is gratis.

En niet vergeten, loop ook even langs de stand van Holtrop & Jansma, De specialist op het gebied van afzuiging, recycling en bulkhandling.

Meer weten? Kijk dan op de website van techniektastbaar.nl

Flyer Techniek Tastbaar Dokkum