Nieuwe Deratech Ultima Kantbank

In de afgelopen periode heeft Holtrop & Jansma geïnvesteerd op de toekomst door de aanschaf van een splinternieuwe kantbank van het gerenommeerde merk Deratech, geleverd door Morris Solutions.

Deze state-of-the-art kantbank is niet zomaar een vervanging van ons huidige systeem, dat we overigens als back-up behouden. De nieuwe kantbank maakt gebruik van hybride AC servomotoren en variabele speed pompen, waardoor het systeem tot wel 60% minder energie verbruikt. Met een indrukwekkende breedte van ruim 4 meter en de capaciteit om tot over 200 ton te drukken, stelt deze machine ons in staat om alle producten snel en uiterst efficiënt te vervaardigen.

 

Onze toegewijde medewerkers zijn volledig geschoold in het gebruik van deze geavanceerde machine en hebben deze inmiddels succesvol in bedrijf genomen. Met deze investering zetten we niet alleen een stap richting duurzaamheid door efficiënter om te gaan met energie, maar blijven we ook volledig up-to-date op het gebied van technologische integratie.