Smets Hout neemt nieuw houtstoffilter in gebruik

Nieuwe houtstoffilter van 13 meter voor Smets Hout

In een recente samenwerking met onze Belgische dealer, Rogiers (www.rogiers.be), hebben we een indrukwekkend 13 meter lang filter (ODFS 785) mogen leveren aan Smets Hout (www.smetshout.be). Deze filter, ontworpen om een veilige en schone werkomgeving te garanderen, markeert een belangrijke stap in een nog duurzamere en efficiëntere productieomgeving van Smets Hout.

Rogiers is een specialist in de verkoop, levering, installatie en onderhoud van een breed scala aan machines, van klassieke tot CNC-gestuurde modellen, evenals complete projecten. Hun toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid, topmerken, en uitgebreide service maakt hen een gewaardeerde partner in de industrie.

Sinds 1954 staat Smets Hout bekend om hun hoogwaardig maatwerk timmerwerk. Of het nu gaat om interieur- of exterieurtoepassingen, van stijlvol meubilair tot keukens en onverwoestbare dakconstructies, Smets Hout levert vakmanschap met oog voor detail. Hun passie voor hout zit diepgeworteld in het DNA van het bedrijf en komt tot uiting in elk project dat ze realiseren. Of je nu je huis wilt omtoveren tot een warm thuis of je bedrijfsruimte wilt transformeren tot een oase van rust, Smets Hout is de ideale partner voor al je maatwerkbehoeften.